Nyt om Bare God Smag

af Kasper Mundt-Nielsen
Illustration: Jernej Furman/Flickr

I mange år har jeg haft en fascination for øl og branchen omkring. Der er et fællesskab og en passion ulig de fleste andre brancher. Det har Bare God Smag været mit talerør for; min kærlighedserklæring til det gode øl.

Igennem årene har jeg opsøgt og opslugt viden og information om øllet og ølbranchen i landets største og bedste ølmagasin ØLentusiasteN, hvor medstifter af foreningen Danske Ølentusiaster, chefredaktør og folkekær ølekspert Ole Madsen, gennem de seneste 24 år har formet generationer af ølentusiaster med sin skarpe pen. 

Nu er Ole Madsen stoppet som redaktør og efterlader et enormt tomrum efter sig. Det er nogle særdeles store sko, der skal udfyldes og det var også med en grad af ærefrygt, da jeg valgte at søge stillingen, der for mig, mine interesser og professionelle profil nok er den mest attraktive i landet. 

Tænk sig, at kunne leve af at formidle det gode øl! Det var en mulighed, jeg ville være brændærgerlig over ikke at forfølge.

Jeg har siden 2006 været ansat på fagbladsforlaget TechMedia A/S, hvor jeg blandt andet har været ansvarshavende redaktør på medierne FødevareFOKUS, LevnedsmiddelBladet og Food&Drink.

I især Food&Drink har jeg kæmpet for at hæve øllets renommé på landets restauranter, så det gode, og især danske øl kan nyde samme kærlige behandling som vinen gør. God øl til god mad er en af mine mærkesager.

Jeg blev heldigvis kaldt til samtale hos Danske Ølentusiaster, og jeg deltog med en sikker tro på, at jeg havde den rette profil til jobbet, men også stadig med en ærefrygt for at skulle komme efter den institution, som Ole Madsen alle dage har været. 

For én ting er mine faglige kvaliteter – har jeg også det, som medlemmerne efterspørger? Det er jeg sikker på, og det mener Danske Ølentusiaster heldigvis også.

Det er derfor med stolthed jeg kan meddele, at jeg pr. 1. januar er blevet ansat som redaktør på ØLentusiasteN, med ansvaret for netop at udfylde det store hul den tidligere redaktør efterlader.

Hvordan fremtiden kommer til at se ud for Bare God Smag er endnu uvist, da jeg kommer til at lægge al min energi i ØLentusiasteN fra årsskiftet, så jeg forhåbentlig kan løfte den enorme arv, som magasinets redaktør har efterladt sig og samtidig sætte mit præg på Danske Ølentusiasters hæderkronede medlemsmagasin ØLentusiasteN.

Højt Skum!

Kasper Mundt-Nielsen

You may also like

2 kommentarer

Piskeriset 24. november 2022 - 21:15

Stort tillykke med det nye job – det lyder bestemt som dit absolutte drømmejob, så det er da den bedste julegave, man kan få 🙂

Pøjpøj med det!

Svar
Kasper Mundt-Nielsen 24. november 2022 - 21:41

Tak!

Svar

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.