De bedste juleøl i 2021 – stor test af landets bedste julebryg

af Kasper Mundt-Nielsen

Find den samlede oversigt over juleøl fra 2022 her: Test af juleøl og julebryg 2022

Mine anbefalinger fra 2022 findes her: De bedste juleøl i 2022

Der er mange, mange julebryg på markedet i Danmark. Flere end 350 lyder det fra bryggeriforeningen. Jeg har smagt mig igennem 68 forskellige og har dannet mig et overblik over et julebrygmarked i rivende udvikling. Der er julesours, jule-IPA, winter warmers, imperial stouts, saisons og belgiske wits – for bare at nævne nogle af de stilarter, der ligger til bund for årets julebryg, på det danske marked. To af de bedste julebryg i 2021 går igen fra 2020:

De bedste juleøl i 2020

Men hvad er de bedste juleøl?

Dem får du serveret lige her, i en vilkårlig rækkefølge:

Willemoes – Jul 2021

Imperial Stout 11 % ABV

Mørk øl med et lækkert, chokoladebrunt og højt skum. Næsen er fyldig og præget af mørk, sødmefuld og ristet malt. Her finder vi også kaffe, karamel, svesker og egetræ. Kroppen er fyldig og smagen intens. Kulsyreindholdet er lavt og resultatet er en fed olieret øl, med saft og kraft. Kaffe, vanilje, egetræ, svesker, karamel og en ret bitter finish. Fremragende.

★★★★★☆

Herslev Bryghus – Økologisk Stjernebryg

Quadrupel/Trappist 9,5 % ABV

Flot, mørk øl med en rødlig kulør og et beige skum. Økologisk Stjernebryg dufter af stjerneanis, brun farin, koriander, svesker, og tørrede figner og dadler. En sand sanseeksplosion må man sige. Blød krop, der brydes af en piblende karbonering, og den typiske belgiske gær og banan. Stjerneanisen er det klare link til julen i denne helaftensøl, som der, derudover byder på dybe og tunge noter af tørret frugt og krydderier.

★★★★★☆

Oplev Stjernebryg på YouTube, hvor Bare God Smag og Det Daglige Øl fra Facebook smager den, i årets juleølkalender:

Husbryggeriet Jacobsen – Golden Naked

Christmas Ale 7,5 % ABV

Flot, klar og nøddebrun øl med højt beige skum. Den har en krydret duft af korn, nødder, karamel og appelsin. Fyldig, krydret og sødmefuld. Flot maltprofil, julekrydderier og præcis bitterhed til at balancere øllet. Den kraftige øl friskes op af en frisk karbonering og fine citrusfrugter. Kan man kalde en fyldig, julekrydret øl elegant, er Golden Naked et godt bud.

★★★★★☆

To Øl – Brokilde Winter

Tripel 8,5 % ABV

Gylden, ufiltreret øl med en minimal skumdannelse. Aromaen bærer præg af tørrede frugter: appelsin og abrikos, men også karamel, korn og koriander. Fyldig, maltrig og godt karboneret belgisk inspireret øl. Sødmefuld og typisk belgisk gærpræget, men slutter tørt og let bittert.  

★★★★☆☆

Amager Bryghus – Yule Juice

New England IPA 6,5 % ABV

Strågul og såkaldt hazy IPA, med et stort, fyldigt hvidt skum. Super humlet aroma, der leder tankerne hen til tropeskovens modne sten- og citrusfrugter og appelsinlundens søde appelsiner. I munden er øllen fyldig, creamet og ikke mindst juicy. Som en mild appelsinjuice tilsat gode mængder, krydret humle. Af andre noter kan nævnes fersken, lime, grape og hvede. Bitterheden overdøves af tropeskoven med en rigtig høj drinkability til følge. Jeg forventer, at barerne har solgt Yule Juice i stride mængder, mens de stadig havde lov. En rigtig crowd pleaser, som nok ikke er den mest julede øl i smagningen, men formentlig blandt dem, der tiltaler flest.

★★★★★☆

Det Daglige Øl og Bare God Smag smager på Yule Juice i dette års juleølkalender:

Julebryg test 2021

Julen bringer ikke blot velsignede bud, men også et hav af julebryg. Så var de første fem ikke nok, er der endnu flere at dykke ned i her.

Indslev Bryggeri – Frederiks Jul

Bock 8 % ABV

Rød som mørkt rav med en høj og bestandig krone af skum. En skøn næse af malt, farin, citrushumle og tørret frugt. Øllen er fyldig og cremet, og den rige krop har en meget rig frugtprofil. Kandiseret, tørret appelsin, karamel, nødder og en god balance mellem det søde og det bitre. 

★★★☆☆☆

Danevang – Rudolf

Lager 5,2 % ABV

Gylden og filtreret lagerøl med en kraftig skumdannelse. Sødmefuld, maltet og lettere metallisk aroma, med en snert af citrusfrugter. Mediumfyldig øl, frisk og humlet øl, oven på en krads maltbund. Jeg opfanger ikke den lovede vanilje. Og det er sådan set fint nok.

★★☆☆☆☆

Herslev – Snefri

Alkoholfri juleøl 0,5 % ABV

Øllen er kobberrød og det brune skum højt. Næsen er sødmefuld og krydret. Der er ikke sparet på humlen. Kroppen er let og frisk, men samtidig med en smag af jul, som især er drevet af en solid, lidt karamelliseret maltbund og appelsiner. God, humlebitter finish, der slutter med en lang smag af bergamotte. Årets bedste alkoholfri juleøl.

★★★☆☆☆

Nørrebro Bryghus – Nørrebros Julebryg

Dark Ale 7 % ABV

Nøddebrun øl, med en fast beige skumkrone. Dufter af brød og ingefær. Der er masser af jul over Nørrebros Julebryg og for min skyld kunne de godt have skruet ned for nellikerne, men humlen er frisk og krydret, ingefæren tilpas og bitterheden på et godt medium leje. Øllen fremstår trods en umiddelbar sødme tør i sin finish. Hvis man du er til nelliker, er det et sikkert og godt køb – men det er jeg ikke.

★★★☆☆☆

Thisted Bryghus – Skt. Nikolaus

Belgian Dubbel 8,2 % ABV

En mørk og kraftig dubbel med et fyldigt brunt skum. Næsen er krydret, rig på malt og sukker, og i mindre grad tørrede frugter. I forhold til procenter, er fylden i øllet til den lette side, men smagen holder sig ikke tilbage. Øllet er kraftigt præget af sin tid med egetræsspåner, som har det store overtag i øllet, der dermed fremstår udtørrende og ikke balanceret. Det er et powerhouse af en øl, der i den grad gør sig bedst, når der er sovs og kartofler på bordet.

★★☆☆☆☆

Viborg Bryghus – Jule Bocken

Bock 7,3 % ABV

Man er ikke i tvivl om, at det er en bock, der kommer i glasset. Smuk, rødbrun kulør og et solidt hvidt skum. Malten styrer slagets gang – et slag, der også involverer, karamel, nelliker og en mild duft af citrus. Kroppen er fyldig, karboneringen frisk og smagen emmer af jul. Lakrids, nelliker, karamel og ikke mindst malt. God bitterhed, men dog stadig til den søde og krydrede side. 

★★★☆☆☆

Skanderborg Bryghus – Økologisk Rød Jul

Mørk lager 5,4 % ABV

En filtreret lagerøl med en røvrød kulør og en hvid skumkrone. Noter af karamel, markblomster og honning. Frisk karboneret øl, bryder den tykke, men velsmagende maltprofil. Smagen byder på citrusfrugter, karamel, bær og blomster. God, bitter finish. Skal slås med classic’en på frokostbordet.

★★★☆☆☆

Coisbo – Christmas Ale

Winter Warmer 7 % ABV

Kobberrød øl med en fast off white skumkrone. En varm duft af malt og kandiserede æbler fylden næsen, hvor også bær og lakrids blander sig. Kroppen er fyldig og man mødes af tørrede frugter, appelsinskal, anis og en sødme, som rundes af i en god bitterhed. God balance i den krydrede øl 

★★★★☆☆

Alfheim – Fylgja

IPA 5,2 % ABV

Ravgylden IPA med en off white skumkrone. En aroma af lime og appelsinskal og en snert af korn. Let krop med bløde bobler på en solid maltbund. Citrus, karamel og lidt tyggegummi. Kort, vandet finish.

★★☆☆☆☆

Ebeltoft Gårdbryggeri – Jule IPA

IPA 6,9 % ABV

Mørkgylden øl med en luftig, hvis skumkrone. Aromatisk fyldig og tropisk næse, med stenfrugter og limefrugter, men også en fyrrenåle. Citrus og andre sure elementer overtager øllet fuldstændig, og fremstår ubalanceret og uelegant. Det kan næsten ikke være meningen.

★★☆☆☆☆

Fanø Bryghus – Get Scrooged

Red Ale 8,0 % ABV

En lys red ale, der har et fint og beige skum, som lægger sig blødt over øllet. Den har et tropisk, humlet udtryk med masser af grape og lime samt en smule gran. Øllet er cremet, friskt og over den fyldige karamel-malt bund fornemmer man, at der ikke er sparet på humlen. Især grape fylder, og frisker Get Scrooged godt op, inden den ender i en humlebitter finish. Vi er næsten ovre i en klassisk, stærk og bitter britisk IPA. Mums!

★★★★☆☆

Hornbeer – Hornbeer Christmas

Dubbel 8,9 % ABV

Der er en kraftig skumdannelse over den kastanjebrune øl, som dufter af malt, sprit og i lidt mindre grad tørrede frugter og bær. Øllen er kraftfuld og bombastisk, og man mærker i en mere udpræget grad de belgiske, frugtige og aromatiske noter i smagen. Den er tung og alkoholen fremtrædende, men det ender faktisk i en helt ok smagsoplevelse med masser af tørrede frugter, primært rosin og appelsin, rørsukker, karamel, malt, gær og så en tør, bitter finish. Kraftig for en dubbel, men tilpas for en juleøl.

★★★★☆☆

Thyras Bryg – Julestout

Krydret stout 7,5 % ABV

Julestout er en kulsort sag med et cremet, brunt skum. Den har en krydret næse af kanel og nelliker, lakrids og milde, men modne, søde citrusfrugter. Kroppen er let, men smagen fyldig. Engelsk lakrids, appelsin, kanel, ristet malt, kaffe og chokolade er alle noter, der er lette at fange. Der skal ikke meget mere end en julestout til, før man virkelig er i julestemning, måske også lige lidt for meget julestemning til min palette.

★★★☆☆☆

Danevang – Julewit

Witbier 4,8 % ABV

Strågul og ufiltreret hvedeøl med en flot og cremet skumkrone. Krydret næse med appelsin, koriander og nelliker, men går over og bliver lidt kemisk og sæbet sidst. Let krop, med en frugtig smag, tilsat nelliker og gær. Kort finish. 

★★☆☆☆☆

Skagen Bryghus – Gårdnisse

British Ale 6 % ABV

Mørk, kastanjebrun øl med et lyst brunligt skum. Sødmefuld duft af engelsk lakrids og appelsinskal. Øllen fremstår tung, og drevet af lakrids og malt. Den smager derudover af brød, appelsin, chokolade og nelliker. Slutter behageligt bitter, men noget hastigt og efterlader en med et ønske om en afslutning, der kan leve op til resten af øllet. 

★★★☆☆☆

Lottrup – Mørk Jule Ale

Dubbel-inspireret ale 6,0 % ABV

Kastanjebrun øl med et tykt, brunt skum. En blid duft af svesker, korn og solbær finder vej til næsen. Friskt karboneret og der er masser af tørret frugt og solbær at finde i smagen, samt et let surt citrusbid. Der er masser af saft og kraft i Mørk Jule Ale, som ikke ligefremt fremstår elegant, men til gengæld vil den være en rigtig god partner til det meste julemad.

★★★☆☆☆

Ørbæk Bryghus – Julebock

Bock 6 % ABV

Mørkgylden øl med masser af svæv og et højt, hvidt skum. Den dufter af appelsin og nelliker, hvilket går igen i den fyldige krop. Jeg må indrømme, at jeg på ingen måde finder tilsætningen nelliker og appelsin tiltalende i en bock og Ørbæks Julebock kan ikke overbevise mig om andet. Den er tilpas sød og bitter, og karboneringen er frisk. En god grund øl, men appelsinen og nellikerne er meget tydelig og af den grund er jeg ude.

★★☆☆☆☆

Svaneke – Mørk Guld Jul

Stærk Pilsner – 5,7 % ABV   

Ravgylden, uklar og med et flot højt skum. Den dufter af malt, appelsin og karamel – forestil dig en classic med et prej af appelsin. I munden er der lidt for meget flødekaramel og lidt for lidt velvære. Malten og citrussen fra appelsinen hænger også længe ved, men det bliver bare bittert og kedeligt.

★★☆☆☆☆

Det Lille Bryggeri – Julebryg

Spiced Brown Ale 7,4 %

En mørk gyldenbrun øl med et cremet off white skum. Duften er tung af modne og tørrede frugter, og koriander. Den belgiske sødme fornægter sig ikke i denne fyldige, stærke øl. Koriander står først på paletten, hvor også figner, blommesaft og gær gør sig godt til. Øllens tyngde er markant, men alligevel bliver den næsten vinøs. I takt med at øllet får mere luft og varme, stiger kompleksiteten og krydderierne åbner sig for alvor op. Spændende øl, der ikke er for sarte sjæle.

★★★★☆☆

Midtfyns Bryghus – Belgian Christmas Blonde

Blonde 7,2 % ABV

Dyb gylden øl med en hvid skumkrone. Krydret, frugtig næse med appelsin og hvede. En aroma præget af den belgiske gær. Smagen af gær fylder også i den sødmefulde og bløde krop. Der er masser af noter af appelsinskal samt en smule banan og koriander. Til den søde side.

★★★☆☆☆

Beer Here – Brun Sovs

Brown Ale 4,8 %

Kastanjebrun øl, eller måske skal man hellere kalde den sovsebrun? Den dufter dog ikke af sovs (heldigvis?), men den dufter derimod af malt, karamel, svesker og en mild omgang lakrids.Mild krop med fokus på malt og tørre frugter. Medium bitter finish. Smager heller ikke af sovs, men til gengæld vil det være en fornem brown ale til sovs og kartofler.

★★★☆☆☆

Indslev Bryggeri – Jule Hvede

Krydret hvedeøl 6,5 %

Ravgylden øl, med stor, luftig og hvid skumkrone. Dufter af hvede og en snert af nelliker. En duft, der først åbner sig op i takt med, at den får lidt luft og varme. Fyldig, sødmefuld og krydret krop – bygget på både byg og hvede. Der er kanel, nelliker, peber og hvede. En blød krop og en masse jul.

★★★☆☆☆

Bryggeriet Skands – Julerød 2021

Belgian Strong Dark Ale 9 % ABV

Kobberrød øl med et lavt, beige skum. Sødmefuld og maltrig aroma emmer fra glasset og blander sig med noter af tørret frugt, korn og karamel. Kroppen er fyldig og øllet let karboneret. Sød øl med noter af tørrede frugter: dadler og abrikos, og karamel, nødder og mandler. Medium bitter. God, fyldig og alkoholdigt eksempel på en klassisk julebryg.

★★★★☆☆

Braunstein – Julestjerne

Winter Ale 7,5 %

Mørk brun øl, med en fin mælket krone af skum. Den dufter af sødt, tørt Pågen-brød, fennikel og anis. Øllen er maltdreven, kroppen blød og smagen af fennikel og anis vedholdende. Jeg gav den en hård medfart sidste år, men til forskel fra sidste år opfatter jeg øllen som langt mere balanceret i år. Er man til fyldig, mørk ale med lakridsnoter, går man bestemt ikke galt i byen med Julestjerne.

★★★☆☆

De 5 Gårde – Nicolaus

Bock 6,5 % ABV

Denne bock er næsten sort, med et højt og lyst skum. Den dufter kraftigt af malt, sukker, øllebrød og sort te. Nicolaus er sød, grynet, maltet, let krydret og med en smag af mørk, gammel chokolade.

★★☆☆☆☆

Thyras Bryg – Julesour

Sour 5 % ABV

Øllen er klar og rød, nærmest lyserød. Den kortvarige skum har også et rødligt skær. Det er faktisk på alle måder en rød øl, selv i næsen, der byder på masser af kirsebær, men også mandler, ris, vanilje og fløde. De skriver på dåsen, at det er en flydende risalamande og jeg er overbevist. Julesour smager sågar af risalamande, omend dog med en vis syre. Heldigvis. For syren bryder den fyldige og omfavnende sødme, så den ellers relativt vulgære øl rent faktisk fungerer. Der er intet at sige til, hvis du synes det lyder mærkeligt, men hvis du bare er den mindste smule nysgerrig, skylder du dig selv at prøve den. 

★★★★☆☆

Skands – Julebryg

Winter Warmer 6,5 % ABV

Kobberfarvet juleøl med en off white skumkrone. Aromaen er krydret og duften af malt er sødmefuld. Øllen er drevet af malten, der spiller en hovedrolle i øllet, sammen med tørret frugt, peber, kardemomme, karamel og et let syrligt element. 

★★★☆☆☆

Ørbæk Bryggeri – Jingle Bells

Brown Ale 7 % ABV

Mahognibrun øl med et højt og vedvarende, beige skum. Den maltholdige øl dufter af vanilje og karamel. En sødmefuld og slikken aroma. Jingle Bells har en frisk karbonering i den relativt fyldige krop. Etiketten lover kanel og der er da også en krydret kant på øllet, uden den bliver dominerende. 

★★★☆☆☆

Fur Bryghus – Alkoholfri Jule Ale

Ale 0,5 % ABV

Der lægger sig en høj, cremet skumkrone over den mørke øl. Der spreder sig en sødmefuld duft af te og sukkerholdig malt, og den relativt fyldige øl smager af en krydret øllebrød med toner af karamel. Bitter finish.

★★☆☆☆☆

To Øl – Jule Malt

Imperial Milk Stout 13 % ABV

Jule Malt, tidligere kendt som Jule Mælk er på ingen måde hvid som mælk; den er nemlig kul-sort, med den fineste lille kastanjebrune skumkrone. Næsen er rig på mørkristet malt og melasse, dette restprodukt fra sukkerproduktionen. Der er også kaffe, chokolade og karamel at spore. Kroppen er fyldig og klistret som olie, og byder på et festfyrværkeri af karamelliseret malt, tørrede frugter, lakrids og chokolade. Lang, bitter og krydret finish.

★★★★★☆

Bryghuset Braunstein – Julebryg

Jule Ale 5,6 % ABV

Gylden karamelfarvet øl med en perlemor hvid skumkrone. Øllet dufter af sødt julebrød og vanilje. Tydeligt en maltpræget øl, hvor man i nuancerne kan finde brunt sukker, karamel og korn. Lav til medium bitterhed og generelt en velsmagende skotsk inspireret ale.

★★★★☆☆

Fanø Bryghus – Fanø Julebryg

Spiced porter 7,5 % ABV

Sort øl med en vedvarende beige krone af skum. Næsen er krydret – peber og kanel, men der er også kaffe og ristet malt. Øllen er mediumfyldig og friskt karboneret. Smagen er udpræget kaffe og kanel, og bitterheden tilpas. Godt afstemt krydret juleporter.

★★★★☆☆

The Man Behind – #24

Christmas Ale 7 % ABV

Ravgylden øl med en høj og flot skumkrone. Næsen byder på korn og julekrydderier. Nelliker, appelsin, peberkorn, en snert af ingefær og anis, og måske en knivspids kanel samt en lille smørklat på toppen. Julebryggen er blød, indbydende og har en behagelig mundfylde. Der er uden tvivl julekrydderier, som nævnt fra aromaen, men det er godt balanceret og som følge heraf har du en rigtig alsidig julebryg til både mad og hygge.

★★★★☆☆

Thisted Bryghus – Jule Sten

Strong Ale 8 % ABV

Jule Sten er en mørk rustrød øl med en skum, med en orange teint. Øllen har en rig aroma, med noter af appelsinskal, peberkage og tørret frugt. Øllen er fyldig, krydret og maltrig. Jeg er ikke helt solgt på effekten af den karamelliserede lavasten, men det er altså en helt fin krydret strong ale, der har en bitter finish.

★★★☆☆☆

Teedawn – Driving Home From Christmas

Jule Ale 2,7 % ABV

Korngylden øl med en cremet hvid skumkrone. En godt humlet næse med appelsin og grapefrugt. Kroppen er let og læskende med en klar smag af citrusfrugter og malt, med en krydret, humlet og bitter finish. En let og godt humlet pale ale.

★★★☆☆☆

Ørbæk Bryggeri – Juleporter

Porter 8 % ABV

Der lægger sig en høj, beige skumkrone på den kulsorte øl, der har en rig og krydret aroma. Juleporteren lover dadler, og der finder man også i næsen, der er sødmefuld og mildt ristet. Dufter man efter, finder man også ingefæren, peber og kaffe. Kroppen er fyldig og der er en fin balance mellem den fyldige frugt og ret så krydrede ingefær, let bitre kaffe og lakridsrod. Der er massere af sødme og i mindre grad bitterhed, og man får lyst til at dykke ned i øllets frugt og de krydrede noter. Potent og man skal værdsætte ingefær, for at nyde øllet.

★★★☆☆☆

Bryghuset Møn – Jydelejets Julebryg

Winter Ale 6 % ABV

Kastanjebrun uden et nævneværdigt skum. Sødmefuld aroma, med en stjerneanis, der lugter lidt af medicinskab, krydderier og tørret frugt. Fyldig og sød krop, med en mild sveske og anis, på en let ristet maltet bund. Kun svagt bitter.

★★☆☆☆☆

Mikkeller – Santa’s Hoppy Helpers

IPA 6 % ABV

Ravgylden med et højt og vedvarende off white skum. Indtagende næse af fyldig malt og gode mængder citrus. Der er ikke sparet på humle eller bitterhed i denne old school IPA. Grapefrugt, lime, gran – en smule karamel og en lang, bitter finish.

★ ★ ★ ☆ ☆ ☆

The Man Behind – #12

Lager 5,6 % ABV

En mørk, ravgylden lagerøl og en let og luftig skumkrone. Ud fra udseende og aroma, der er præget af appelsin, koriander, malt og mild lakrids, ville jeg have gættet på en bock. Det er det ikke. I krop og fylde minder det mere om en kraftig pilsner, altså en guldøl, men med en meget bred palette præget af julens krydderier. Der er peber, appelsin, koriander og anis oven på en blød 

★ ★ ★ ☆ ☆ ☆

Det Lille Bryggeri – Juleporter

Spiced Porter 7,4 % ABV 

Kulsort øl med et nøddebrunt skum. Man fornemmer kun svagt porterens ristede malt, da aromaen er en stor julekage bestående af kanel, nelliker, kardemomme og ingefær. Den fyldige og krydrede aroma går igen i den fede krop, hvor en udpræget sødme er godt balanceret af en moderat bitterhed. En tung øl med kant. En krydret julekage.

★★★★☆☆

Herslev Bryghus – Økologisk Juleøl

Red Ale 6 % ABV

Flot rød kulør og et mælkehvidt, tykt skum. Næsen er maltet og med et snert af bitter og olieret appelsinskal. En perlende frisk karbonering sikrer den mediumfyldige og maltede krop en friskhed, der kan skabe modspil til julens fedmefyldte menuer. Appelsinskallen giver den røde øl en let frugtig og krydret profil og sætter streg under et solidt, bittert bid. Der er saft og kraft i den friske øl fra Herslev.

★★★☆☆☆

Danevang – Ølligtrekonger

Winter Ale 7 % ABV

Kastaniebrun øl med en cremet, lysebrun skumkrone. En duft af korn, malt og appelsin, blander sig med noter af chokolade og peber. Den mediumfyldige krop er rig på chokolade og malt, mens appelsinen runder øllet af i en bitter finish.

★★★☆☆☆

Fur – Julefrokost

Ale 2,7 % ABV

Ravgylden øl med en tæt offwhite skumkrone og en kraftfuld sødlig karamel- og smørduft, hvor der bagved gemmer sig en fin og mild duft af citrusfrugter. Der er også en duft af sort te og andre florale elementer. Kroppen er fyldig og man fornemmer en hvis restsukker blandt smagen af sort te, malt og en grøn og mildt krydret humle. Man kan køre på et par af dem.

★★☆☆☆☆

Juleølkalender

Og så er der selvfølgelig også juleølkalenderen, hvor vi hver dag op til jul, åbner op for en god dansk juleøl. Den finder i på YouTube: BareGodSmag på YouTube

Her finder du følgende øl: Danevang – Humletræ, Willemoes – Jule Spice, Midtfyns Bryghus – Funky Santa, Thisted Bryghus – Christmas Bock, Viborg Bryghus – Stjernestund, Spybrew – Santa’s Frosty Nuts, Christiania Bryghus – Axel Julemand, Tuborg – Julebryg, Ørbæk Bryggeri – Symbiostout, Amager Bryghus – Yule Juice, Bryghuset Møn – Elmelunde Julebryg, Albani Bryggerierne – Godt Bryg Faxe Julebryg, Small Batch Bornholm – Christmas Ale, Anarkist – Milk & Cookies, Herslev Bryghus – Stjernebryg, Krenkerup – Julebryg, To Øl – Nisse Juice, Det Lille Bryggeri – Vintage Julebryg 2021, Husbryggeriet Jacobsen – Donker Winter Ale, Bryggieret Skands – Irma Julebryg, Indslev Bryggeri – Red & Green Jule IPA, Bryggeriet Braunstein – Cry Out Santa, Fur Bryghus – Christmas Ale.

You may also like

1 kommenter

En klassiker i juleklæder - Bare God Smag 30. oktober 2022 - 21:05

[…] Glæder du dig til at dykke ned i dette års julebryg, er du langt fra den eneste. Her på sitet vil der igen i år være en stor test af årets bedste juleøl, men ind til da, kan du læse sidste års anbefalinger: De bedste juleøl i 2021 […]

Svar

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.