Wild Distillery – Ene Craft Gin – Tomat

af Kasper Mundt-Nielsen

Aller helst ville jeg have serveret den med tørrede tomater, sådan bare fordi. Men det havde jeg ikke. Derimod havde jeg en omgang sindssyg aromatisk italiensk basilikum (Det kan godt være den koster en bondegård i Irma, men den er det værd) og toppet med en smule knust hvid peber, som kameraet overhovedet ikke fanger, så er vi godt i gang med en fancy G&T Bloody Mary. Smagen af enebær er utrolig ren og delikat, og Fever Trees Mediterranean viser sig som et rigtigt godt match. Urterne og blomsterene fra tonic’en ikke bare spiller godt op mod basilikummen, men også den let søde og let krydrede tomat, der for mig var et totalt wild card. Jeg var overbevist om, at bornholmske Wild Distillery havde begået helligbrøde, når de hælder noget så potentielt fælt som tomat i den skønne, skønne gin. Men det spiller sgu. Det krydrede enebær og den let søde tomat danner fornemt parløb i denne fantastisk flot producerede gin. Det bliver ikke sidste gang jeg kaster mig over gin fra Wild Distillery, der leverer en silkeblød gin med kant og karakter.

★★★★★☆

You may also like

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.