Whiskymessen i Kolding byder på mere end 1000 smagsprøver

af Kasper Mundt-Nielsen

Er du i Kolding eller omegn lørdag og glad for whisky? Så vil Whiskymessen klart være et besøg værd. Udover whisky, vil der også være mulighed for at fordybe sig i rommens glæder.

Der er mere end 1000 forskellige whiskyer på menukortet, når dørene til Whiskymessen i Kolding d. 7. marts åbner kl. 10. Og så længe mange bare sipper, er det OK at drikke whisky fra morgenstunden, som man siger… I don’t judge.

De to grand old men, Henrik Olsen og Ulrik Bertelsen er mændende bag Whiskymessen, der i år afholdes for 24. gang. Med til sammen mere end 50 års whiskyerfaring, føler de sig stadig klar til at blive udfordret og lære noget nyt, samtidig med, at de er med til at introducere nye spændende whisky for et voksende publikum af whiskyentusiaster.

“Danskerne og whisky hænger efterhånden helt uadskilleligt sammen, og derfor vil vi gerne skabe opmærksomhed om det imponerende og evigt voksende udvalg, der findes i den danske handel. Og vores erfaring er, at det gøres bedst ved at samle forhandlere og whiskyinteresserede og give folk lov til at smage, stille spørgsmål og lære en masse om de enkelte mærker”, siger Ulrik Bertelsen. 

Også masser af smagsprøver til de romglade gæster

Der er også mulighed for at stifte bekendtskab med de mange nuancer af rom – en drik som nyder stor interesse fra forbrugerne og nærmer sig samme status, whiskyen har haft, som en drink ’on the rocks’ efter en god middag.

” Mange whisky-entusiaster har fået øjnene op for rom på grund af den karakteristiske lagrede smag og den samme kræsen for detaljerne, som whisky er kendt for. Prismæssigt er rom desuden en smule billigere end whisky, men kvaliteten og smagsoplevelsen fra eksempelvis en mørk rom lagret på egetræsfade er en skarp konkurrent til whisky”, fortæller Ulrik Bertelsen.

Læs mere om festivallen her. Billetter fra 299,00.

You may also like

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.