The Bruery – Frucht Cucumber

af Kasper Mundt-Nielsen

Så er der gået totalt agurketid på Baregodsmag.dk

Berliner Weisse 4,3 % – Berlin-Style Tart Wheat Beer aged in oak foeders with cucumber. Yum!

View this post on Instagram

Er der gået agurketid i craftbeerscenen? 🥒🥒🥒🥒The Bruery – Frucht Cucumber🥒🥒🥒🥒 Berliner Weisse 4,3 % – Berlin-Style Tart Wheat Beer aged in oak foeders with cucumber 🇩🇰Alright, jeg havde ingen anelse om hvad jeg gav mig i kast med her. Sur, hvede, agurk og egetræ. Alright. Frucht Cucumber er mørk gylden og med nærmest ingen skum. Aromaen er syrlig agurk med et laktisk præg. I munden er den først og fremmest syrlig, med en medium plus, for derefter at blive overtaget af en dejlig, frisk smag af agurk. Relativ kompleks øl i en medium krop. Man fornemmer en smule vanilje, laktose og salt i den potente, supersyrlige berliner weisse. Den vil gøre underværker til de lettere påskeborde og sommerens havefrokoster. Jeg er i den grad positivt overrasket. . ★★★★★☆ . 🇬🇧 What is this? Yeah I had no idea. Sour, wheat, cucumber, oak. The beer is dark golden and with no real foam to speak off. The aroma is very tart, cucumber and some lactose/cheese. In the mouth it is also mostly tart, medium plus, and after the initial chock, you get the freshness from the cucumber in a medium body. You get hints of vanilla, some cheese and salt in this potent, tart berliner weisse. I need this with food, summer, fish and a green garden. What a surprise. . ★★★★★☆ . #berliner #berlinerweisse #fruchtcucumber #cucumber #thebruery #beer #øl #ølanmeldelse #beerreview #beerlover #craftbeerlover #beersnob #beerstagram #beerme #craftbeersnob #beerblog #ølblog #baregodsmag #beergeek #beernerd #craftbeergeek #instabeer #agurketid #weekend #erdetfredag

A post shared by Bare God Smag 🇩🇰🇬🇧 (@baregodsmag) on

You may also like

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.