Spybrew – Universal Ignorance – En Mundt-Nielsen barley wine

af Kasper Mundt-Nielsen
Øllen er tappet på små buttede flasker, der har en pasform, som matcher artiklens forfatter.

Disclaimer! Det er mit navn, der står på etiketten. Så måske er det en reklame, måske er det ikke. Men uanset hvad, er jeg hamrende partisk.

Jeg har igen haft fornøjelsen af at brygge en udgave af øllets konge, barley wine, med Spybrew, og hvordan sådan en brygdag løber an kan du læse mere om lige her: Hemmelig ølbrygning med Spybrew

Øllen hedder Universal Ignorance og er netop blevet lanceret i tide til #barleywember. Hvis du har set øllen før, er det måske fra MBCC hvor øllen var en del af programmet i 2021!

Artiklen forsætter efter billedet

Spybrew – Universal Ignorance

Barley wine 9 % ABV

Denne klassiske britiske barley wine har en ravbrun kulør og en kort off white til beige skumkrone. Næsen er rig på malt, melasse, rosiner, svesker, toffee og en sert af citrus. At der er brugt store mængder malt og muscavadosukker fornægter sig ikke i den sødmefulde og fyldige øl. Den er potent og viril, og unægtelig stadig ung, men klar til nydelse i lænestolen. Den byder på især toastede brødnoter, tørrede svesker og en let humleprofil, men tilpas bitterhed. Vidunderligt balanceret barley wine, hvis jeg selv skal sige det.

You may also like

1 kommenter

Barley wine er øllets konge - Bare God Smag 29. oktober 2022 - 11:30

[…] Jeg har også brygget en barley wine, og den kan du læse mere om her: Spybrew – Universal Ignorance – En Mundt-Nielsen barley wine […]

Svar

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.