Slowburn – Libra

af Kasper Mundt-Nielsen

Jeg er så heldig, at jeg har et par fremragende bryggerier i nabolaget og da Slowburn meldte om en “can release” på facebook, måtte jeg selvfølgelig lige lufte hunden en ekstra gang midt på dagen, for at få det næste “latest news” fix. Libra er ikke en ny ølopfindelse, men Slowburn har holdt en minimal linje af produkter til distribution på dåse og det er altså første gang, vi kan tage Libra med hjem i køleskabet.

Helt til køleskabet nåede denne dåse da ikke – det er jo lørdag – og jo friskere øllen er, des bedre, lyder mit fejlfri ræsonnement.

Libra IPA 6,5 %

Libra er double dry-hopped med Ekuanot & Mosaic og øllet er flot gyldent og hazy i glasset. Aromaen er ekspressiv og frembrusende. Den fugtige tropeskov fylder stuen med alt fra ananas, melon, fersken og diverse citrusfrugter. Der er brugt både hvede og havre i bryggen og kroppen er godt fyldig – faktisk den mest fyldige oplevelse jeg har fået fra Slowburns IPA’er og noget jeg i den grad har savnet. Det pynter virkelig og giver en mediumfed oplevelse af tropefrugter samt en markant humleprofil. Bitterheden er ikke dominerende, men helt tilpas.

★★★★☆☆

You may also like

1 kommenter

Dit lokale bryggeri står og falder med dine indkøb – Bare God Smag 16. marts 2020 - 09:20

[…] Slowburn – Libra […]

Svar

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.