Mikkeller – Beer Geek Flat White 0,3 % ABV

af Kasper Mundt-Nielsen

Alkoholfri øl har aldrig sagt mig noget, men jeg vil så gerne finde et alkoholfrit alternativ til vand og sodavand til frokoster eller når jeg spiser ude. Juice og saft er heller ikke lige mig. Så nu skal det altså være. Jeg skal finde noget alkoholfrit øl, som både er velsmagende, går godt til mad og som kan være så interessant, at man gerne drikker dem uge efter uge.

Da jeg så faldt over en alkoholfri variant af den fantastiske Beer Geek Breakfast, skulle jeg ikke tænke længe over det – den røg i kurven.

Men da jeg stikker næsen i øllen, bliver jeg lidt trist. Der er noter af kaffe, men den har svært ved at trænge igennem fornemmelsen af sur gammel mælk. Også i smagen bliver havren og kaffen overgået af den sure mælk. Der er også noter af ristet korn. Men jeg stopper her og hælder øllen ud. Skuffende. Jeg håber det er en dårligt opbevaret øl.

★☆☆☆☆☆

You may also like

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.