Lervig – 3 Bean Stout

af Kasper Mundt-Nielsen

Imperial Stout (pastry) 12 % ABV

View this post on Instagram

Lervig – 3 Bean Stout Imperial Stout 12 % ABV En spøjs fætter, det må jeg sige. Knaldsort og et lavt, flot lag mørkt brunt skum. Næsen er næsten lige så mørk som kuløren. Chokolade, kaffe og så en duft jeg ikke helt kunne kategorisere: næsten vanilje, næsten kirsebær, næsten mandler og næsten kanel – i en kompakt aroma. Det var naturligvis tonkabønnen, som jeg vil tro, er første gang jeg støder på. I munden var den umiddelbart ret sprittet, kølig og med et godt skud kanel. Det var en ret kedelig første mundfuld. Men om det er de 12 procent eller om øllen blot skulle have mulighed for at åbne sig op, skal være usagt, næste mundfuld var dog meget bedre. Tonkabønnen og dens føromtalte aromaer breder sig ud i den tyktflydende sorte væske, sammen med kaffenoter og læder. En noget krydret kageøl, for dem, der ønsker at udfordre smagsløgene. Ikke en begynder kagestout. . ★★★★☆☆ . Pitchblack with a beige head. Dark nose as well: chocolate, coffee and tonka bean (vanilla, cherry, almond, cinnamon). First up, it appears very boozy, distant and heavy on the spices/cinnamon. It opens up fairly fast afterwards, where the tonka notes pulls through, together with coffee and leather. Heavy body and a spicy experience. Not an entry pastry stout. . ★★★★☆☆ . #lervig #pastrystout #pastry #tonka #beer #beerreview #øl #ølanmeldelse #ølblog #beerblogger #beerme #beerstagram #craftbeer #craftbeerlover #stout #beersnob #beernerd #beerfanatic #untappd

A post shared by Bare God Smag 🇩🇰🇬🇧 (@baregodsmag) on

You may also like

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.