Bakunin Brewing Co. – Funky Fresh

af Kasper Mundt-Nielsen

4,5 % ABV 10 IBU

Et af mine ølmål i år, er at drikke mere øl med grøntsager. Det er ikke ligefrem noget jeg tidligere har dyrket og jeg tiden vil vise, om det er noget jeg vil dyrke i fremtiden. Men hvor om alt er, så giver jeg mig altså i kast med grøntsagsøl her de næste par måneder og jeg håber i vil følge med. Bud på øl med grøntsager jeg skal prøve, tager jeg meget gerne imod.

Funky Fresh er en off-dry Gose med rabarber og passionsfrugt fra Skt. Petersborg bryggeriet Bakunin Brewin Co. Øllen er lys og hazy, med en meget frisk og aromatisk, sur næse. Duften er en blanding af friske æbler, sød passionsfrugt og malt. Paletten har en frisk smag og let bitterhed fra rabarberen, der komplimenterer den fyldige passionsfrugt og slutter med en salt, medium-lang finish. Jeg synes malten forstyrrer i den friske, frugtige næse, men smagen er dejlig kompleks og emmer af umami.

★★★★☆☆

You may also like

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.