Amundsen – Dessert In A Can, Coconut Choc Chip Cookie

af Kasper Mundt-Nielsen

Pastry Stout 10,5 % ABV

Jeg har altid påstået, at jeg ikke er en dessert mand. Næh du, giv mig hellere et par lækre stykker ost med et godt glas vin til og så kan i spise jeres is og kage i fred. Men Amundsen (og andre), er ved at omvende mig. En kagestout ad gangen. Dessert In A Can er en ”lav-oktan” udgave af deres BA Cookie Monster, som væltede mig fuldstændig bagover, men Dessert In A Can, kan i den grad også stå på egne ben. Øllet er bælgmørkt med et flot, brunlig cremet skum, der får øllen til at ligne en brownie i glasset. Aromaen er rig på chokolade, en smule kokos… som en cookie. Udtrykket er ikke så udpræget drømmekage som kagemonsteret, men der er stadig karamel, ristet malt, kakao, chokolade og laktose. Som du kan fornemme, er den sød, men ikke alkoholsød – bare kagesød. Jeg kunne godt drikke to desserter i dag.

★★★★★☆

You may also like

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.