Årets Webshop

af Kasper Mundt-Nielsen

I takt med, at vi skulle begrænse vores tid uden for hjemmets corona-sikre fire vægge, er der piblet den ene webshop frem efter den anden. Der har både været gode og mindre gode oplevelser i blandt – men heldigvis flest gode.

Min stemme går til en relativt ung, men efterhånden godt etableret webshop, der så dagens lys på DTU i Lyngby. Antager jeg – jeg har i hvert fald være derude og hente ind til flere lækre amerikanske og britiske både humlede og mørke øl. Der er en solid personlig betjening; jeg har sågar haft mulighed for at hente mine øl i hjertet af København, når jeg alligevel var i nærheden. God øl, godt udvalg, solid service og ikke mindst en optimeret hjemmeside gør, at min stemme går til:

Ølkassen.dk

Indstillingen overleveres hermed til Beerbloggers.dk, hvor alle deltagere til DBBA2020 har mulighed for at indstille deres favoritter hvorefter et panel bestående af bloggerkollektivet Beerbloggers.dk peger på de endelige nominerede. Afstemningen foregår i perioden d. 12/12 til 17/12 og vinderne bliver offentliggjort ved en stor online-transmission.

You may also like

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.