BGS Beer Quiz #5 (Vist nok)

Her til aften quizzer vi igen kl 21, men det er lidt anderledes end vi plejer.

Da Zoom så brat smed os af efter sidste quiz, har jeg været nødt til at finde et andet alternativ. Valget er for nu faldet på Jitsi og det er måske endda endnu nemmere at tilgå, end Zoom var.

En kort opsummering af “sådan gør du”:

Måden det foregår på, er via applikationen Jitsi, der kører i din browser. Her åbnes der op ca 20:30 til en før-skål og hygge snak. Du skal deltage i opkaldet med en PC eller en tablet, men det er hverken nødvendigt at have kamera eller mikrofon, hvis du kun vil deltage i quizzen. Kl 21 skal du senest have koblet dig op på Jitsi.

Quizzen bliver afholdt på Kahoot og kl 21 deler jeg min skærm, så i på Jitsi kan se spørgsmål og svarmuligheder, som du så skal svare på, på Kahoot appen på din telefon eller ved at opdele skærmen på jeres computer, så i både kan se videokald og Kahoot på skærmen på samme tid.

Du bliver taget direkte til mødelokalet, ved at klikke på dette link: https://meet.jit.si/BGSBEERQUIZ5

For at jeg kan dele konferencekald og informationer om fremtidige tidspunkter med mere, må du meget gerne tilmelde dig formularen herunder. du vil så blive inviteret med til fremtidige ølquizzer og du kan naturligvis altid bede om at blive taget af listen igen. Navn og mail vil kun blive brugt i forbindelse med ølquizzen og jeg lover at passe godt på jeres data.

Hvis i tilmelder jeg via denne formular, vil i modtage en mail med tekniske detaljer: hvad skal i have styr på inden quizzen, dato og tidspunkt og måske endda også en heads-up på quizzens tema, så i kan finde den rette øl frem, så stemningen kommer helt i top.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X