Ølquiz d. 28/4 – sådan deltager du + link til quizzen

Måden det foregår på, er via konferenceopkald op Zoom.us. Her åbnes der op ca 20:30 til en før skål og hygge snak. Du skal deltage i opkaldet med en PC eller en tablet, men det er hverken nødvendigt at have kamera eller mikrofon, hvis du kun vil detlage i quizzen. Kl 21 skal du senest koblet dig op på zoom.

Quizzen bliver afholdt på Kahoot og kl 21 deler jeg min skærm, så i på Zoom kan se spørgsmål og svarmuligheder, som du så skal svare på, på Kahoot appen på din telefon eller ved at opdele skærmen på jeres computer, så i både kan se videokald og Kahoot på skærmen på samme tid.

Link til aftenens quiz:

Topic: BGS ølquiz #4
Time: Apr 28, 2020 09:00 PM Copenhagen

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/79554698092?pwd=S1hrMzhNWmg0NzROUlZvQVRVcll3Zz09

Meeting ID: 795 5469 8092
Password: bgs

Det er selvfølgelig gratis at deltage i kampen om titlen som Bare God Smags ølquiz-champ!

For at jeg kan dele konferencekald og informationer om fremtidige tidspunkter med mere, må du meget gerne tilmelde dig formularen herunder. du vil så blive inviteret med til fremtidige ølquizzer og du kan naturligvis altid bede om at blive taget af listen igen. Navn og mail vil kun blive brugt i forbindelse med ølquizzen og jeg lover at passe godt på jeres data.

Hvis i tilmelder jeg via denne formular, vil i modtage en mail med tekniske detaljer: hvad skal i have styr på inden quizzen, dato og tidspunkt og måske endda også en heads-up på quizzens tema, så i kan finde den rette øl frem, så stemningen kommer helt i top.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X