Dry & Bitter – Dank & Juicy

IPA 6,2 % ABV 

Med Snoop, og solen der skinner, findes der næppe et bedre dansk ølvalg lige nu, end Dry & Bitters Dank & Juicy. Du får, hvad de lover på dåsen: juice og dank. Vestkysts IPA med citra, equinox og mosaic. Den er tropisk af en WC IPA at være, med passionsfrugt, melon og citrus, men også maltet som det hører sig til. I munden fornemmes den først juicy, creamet og krydret, men man samles op af en grøn bitter smag. Som altid, fristes man til at sige, får man en ordentlig røvfuld humle, som markerer sig fra start til slut, inkl noget hop burn. Dejlig mundfornemmelse og, må give D&B ret, for som de skriver: en kompleks smagsoplevelse… Rollin down the street, smokin indo, sippin on gin and juice… Peace!

★★★★☆☆

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X