Sådan deltager du i ølquizzerne

[Opdateret med link til quiz d. 21/4] Så kom der rigtigt gang i ølquizzerne og et stort tillykke skal lyde til Niklas, der huserer under handlet Copenhagen Beer Traveler, der løb med førstepladsen foran A Word On Beers og Thor Beers.

Link til quizzen d. 21/4 – mødelokalet vil være åbent fra ca 2030: https://us04web.zoom.us/j/76091734091?pwd=NTBWSkx5b1drdy95MkhIbkNFT1Exdz09

Meeting ID: 760 9173 4091
Password: bgs

Sådan foregår quizzerne:

Måden det foregår på, er via konferenceopkald, formentlig via Zoom.us, som jeg inviterer til. Her vil i kunne se quizzens spørgsmål og svarmuligheder og så skal i svare med på jeres Kahoot app på telefonen, eller ved at opdele skærmen på jeres computer, så i både kan se videokald og Kahoot på skærmen på samme tid.

Det er selvfølgelig gratis at deltage i kampen om titlen som Bare God Smags ølquiz-champ!

For at jeg kan dele konferencekald og informationer om tidspunkter med mere, skal jeg bede jer om at tilmelde jer formularen herunder. I vil så blive inviteret med til fremtidige ølquizzer og i kan naturligvis altid bede om at blive taget af listen igen. Navn og mail vil kun blive brugt i forbindelse med ølquizzen og jeg lover at passe godt på jeres data. Alternativt kan i skrive til mig på instagram eller facebook, hvor jeg også vil dele link og adgangskode.

Hvis i tilmelder jeg via denne formular, vil i modtage en mail med tekniske detaljer: hvad skal i have styr på inden quizzen, dato og tidspunkt og måske endda også en heads-up på quizzens tema, så i kan finde den rette øl frem, så stemningen kommer helt i top.

Næste quiz kommer til at være tirsdag d. 21/4 kl 21.00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X