Ølquiz med Bare God Smag

Update: Invitation til quiz: https://us04web.zoom.us/j/878221711?pwd=b3RoZVIvZEFRaUxCVjE2a0wvbThLUT09

Password: bgs

I tirsdags forsøgte vi os med en ølquiz, men desværre gik det ikke efter planen. Der var visse IT-vanskeligheder, som jeg lover at have styr på til næste gang. Trods vanskelighederne, oplevede jeg en rigtig fin opbakning til quizzen og selvfølgelig skal vi så prøve igen.

Måden det kommer til at foregå, er via konferenceopkald, formentlig via Zoom.us, som jeg inviterer til. Her vil i kunne se quizzens spørgsmål og svarmuligheder og så skal i svare med på jeres Kahoot app på telefonen, eller ved at opdele skærmen på jeres computer, så i både kan se videokald og Kahoot på skærmen på samme tid.

Det er selvfølgelig gratis at deltage i kampen om titlen som Bare God Smags ølquiz-champ!

For at jeg kan dele konferencekald og informationer om tidspunkter med mere, skal jeg bede jer om at tilmelde jer formularen herunder. I vil så blive inviteret med til fremtidige ølquizzer og i kan naturligvis altid bede om at blive taget af listen igen. Navn og mail vil kun blive brugt i forbindelse med ølquizzen og jeg lover at passe godt på jeres data.

I vil så modtage en mail med tekniske detaljer: hvad skal i have styr på inden quizzen, dato og tidspunkt og måske endda også en heads-up på quizzens tema, så i kan finde den rette øl frem, så stemningen kommer helt i top.

Næste quiz kommer til at være tirsdag d. 14/4 kl 21.00 og temaet vil være bredt, men passende til tiden: Danske mikrobryggerier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X