Amager Bryghus – Secret Santa 2018

Belgian Quadrupel 10,5 % ABV

Dybt i gemmerne fandt jeg en hemmelig julemand fra Amager Bryghus. Den er lagret på grannåle og egetræsspåner, hvor begge to var meget fremtrædene tilbage i 2018. Nu er grannålene trådt i baggrunden sammen med karboneringen, der næsten har opgivet evret. Den er istedet blevet meget mere vinøs, men stadig bombastisk. Det er som et flydende fadlagret marcipan-påskeæg. Så måske i virkeligheden en påskebryg fremfor en julebryg? Egetræet giver lidt af de velkendte krydrede noter, som følges op af karamel, søde, modne svesker, blommejuice og ikke mindst marcipan.

★★★★☆☆

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X